3 broilerin rintafilettä
2 rkl juoksevaa hunajaa
4 rkl vahvaa sinappia
1 rkl valkoviinietikkaa
2 rkl rypsiöljyä
Sekoita marinadin ainekset keskenään ja kääntele fileet marinadissa. Anna seistä jääkaapissa foliolla peitettynä muutaman tunnin. Nosta huoneenlämpöön puoleksi tunnisksi ennen paistamista.
Jätä marinadia fileiden pinnalle ja paista pannulla molemmin puolin n. 2 min (ohuet fileet)
Tarjoa paahdettujen kasvisten ja tuoreen salaatin kanssa.
Onpas herkullinen ja terveellinen annos! Nyt saakin noita kasviksia popsia mielinmäärin, tämä vuodenaika on siitäkin kiva!
VastaaPoistaMeillä käytetään paljon broilerin lihaa sen keveyden ja helppouden takia.
PoistaTuo hunaja-sinappihuntu toi mukavaa makuelämystä tuttuun ruokaan.